Garantie - BALUNE
Gratis verzending vanaf € 45,-
Eenvoudig en veilig betalen
Voor 17 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf € 45,-
Eenvoudig en veilig betalen
Voor 17 uur besteld, vandaag verzonden

Garantie

Garantie
_________________________________________

Wij doen ons uiterste best om de door jouw bestelde producten in goede staat en conditie af te leveren. Het kan altijd een keer gebeuren dat er tijdens het hele proces van verzenden en afleveren iets gebeurt. Dat vinden we heel erg vervelend en natuurlijk lossen we het samen met je op!
 
Mocht er iets aan de hand zijn met je bestelling of mocht je product beschadigd zijn laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Wij zullen ervoor zorgen dat je product wordt vervangen of wordt gerepareerd tenzij het duidelijk buiten de garantieregeling valt (zie ook artikel 10 van de Algemene Voorwaarden).

Voor als er toch iets mis is
_________________________________________

Wij doen er alles aan om jou een fijne ervaring te geven in het hele proces tot en met de aflevering van je bestelde product(en). Stel er gaat toch iets mis of je vindt het vervelend hoe iets gegaan is. Nou dan lossen we dat samen met je op.
 
Hoe werkt het? Nou we houden de volgende stappen aan:

  1. Geef ons schriftelijk uiterlijk binnen 14 dagen door wat er aan de hand is. Dit kan via de website of via een e-mail.


  2. Omschrijf zo duidelijk mogelijk wat er aan de hand is en voeg eventueel foto’s toe als het daarmee duidelijker wordt.

  3. Nadat wij je bericht ontvangen hebben zullen wij je zo snel als mogelijk (maar uiterlijk binnen 5 werkdagen) een antwoord sturen.


  4. Mocht het zo zijn dat we langer nodig hebben om het voor je op te lossen of je een antwoord te sturen dan laten we je dat in deze periode weten. Hierbij geven we je dan ook meteen een indicatie wanneer je van ons een antwoord of oplossing kan verwachten.


  5. Wij gaan er altijd vanuit dat we het samen kunnen oplossen. Hier doen we ons uiterste best voor!


  6. Mocht het zo zijn dat we er samen echt niet uitkomen dan kun je een klacht kenbaar maken bij het (consumenten) keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Deze zal gratis bemiddelen. 

Jouw persoonlijke account

Met een persoonlijk account stel je heel eenvoudig je vragen of plaats je je bestelling. En we vinden het leuk om je te leren kennen, zodat we je nog gerichter kunnen helpen bij je ontdekkingstocht. Ook kun je verlanglijstjes maken en sparen voor extra’s.

Wij helpen je graag op weg!

Bellen

Misschien hebben we in
de lucht even geen bereik,
maar over het algemeen
zijn we op werkdagen van
8.30 tot 17.00 uur goed
bereikbaar :)

+31 85 210 60 48

E-mail

Binnen één werkdag landt
ons antwoord in je mailbox

Verstuur bericht

Social media

Stap bij ons aan boord en
ontdek de nieuwste trends,
actuele acties en raak
geïnspireerd

BALUNE

Essenstraat 1
5616 LG, Eindhoven
Nederland

BTW: NL861224097B01
KvK: 77988663

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »