Het leukst kinderservies en accessoires - BALUNE
Gratis verzending vanaf € 45,-
Eenvoudig en veilig betalen
Voor 17 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf € 45,-
Eenvoudig en veilig betalen
Voor 17 uur besteld, vandaag verzonden

Het leukste kinderservies en accessoires

Ga je voor een matching kinderserviessetje of hou je ervan om verschillende kleuren en printjes door elkaar te mixen? Er is voor ieder wat wils. Hoog tijd om het leukste kinderservies en accessoires met je te delen!

Een neutraal siliconen serviessetje

Met een matching serviessetje ben je in één keer klaar en zit je altijd goed! De siliconen serviessetjes van Jollein zijn er in verschillende prachtige kleuren. De setjes bestaan uit een bordje, een schaaltje, een beker en een lepel. Op de bodem van het bordje en schaaltje staat een leuk figuurtje. Met dit setje kun je jaren vooruit!

Vind je het toch leuk om wat variatie in het setje aan te brengen? Combineer de setjes dan met de siliconen kommetjes en schaaltjes van Done by Deer. Dankzij de zachte kleuren matchen ze perfect bij elkaar.

Een neutraal kiddish serviessetje

De producten uit de Kiddish collectie van Done by Deer zijn gemaakt van duurzaam polypropyleen (PP), vrij van BPA, ftalaten en andere onvriendelijke stoffen. Bovendien zijn alle producten magnetron- en vaatwasserbestendig! Ga je voor een kinderserviessetje in dezelfde kleur of mix je de verschillende kleurtjes door elkaar?

Kleurrijke serviessetjes

Natuurlijk kun je al het servies lekker door elkaar mixen, maar soms is het fijn als je hier wat hulp bij krijgt, zodat het én lekker kleurrijk is én goed met elkaar matcht. Done by Deer heeft hele leuke kinderserviessetjes met verschillende kleurtjes en designs, welke ook nog eens eindeloos te combineren zijn met de accessoires in bijpassende kleuren.

Handige accessoires voor aan tafel

Vul de serviessetjes aan met lepels, mesjes en vorkjes (altijd handig om er hier meerdere van te hebben), bekers, rietjes of een superhandige snackcup.

Mix & Match

Hou je ervan om alles lekker door elkaar te mixen? Dan hebben wij voor jou hieronder wat inspiratie van kinderservies dat mooi bij elkaar matcht!

Combinatie 1

Combinatie 2

Combinatie 3

Combinatie 4

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »